Saturday, January 12

.Officially Missing You.

 Hi, hello, hoi, dan seangkatan dengannya. Kali ni taknak pompang pompang panjang cuma nak share satu lagu untuk korang semua. Mungkin sesetengah dah besa dengar lagu ni, tapi aku tak kira memang nak share jugak dengan hampa semua. Sesuai untuk orang yang tengah feelings gitu time-time camgini. Btw, penyanyi asal lagu ni adalah Tamia, tetapi memang banyak sangat versi yang orang lain bawak, even Korea pun ada. Sudah terbuktilah lagu ni sememangnya top seiring dengan Gangnam Stayle (macam gebang je). Pilih punya pilih, aku rasa lagu yang di cover oleh si kembar chantek Jayess Lee ni lagi best.. Enjoy!!

video

No comments:

Post a Comment